Monday, January 6, 2014

penyibuk

 
 
meradang jugak harini dan disebabkan aku ngah period,lagi meradang aku.Aku paling tak suka buat kerja 2 3 kali dan mostly la semua kerja aku akan wat 2/3 kali. Pastu ade la minah kepoh kaki report komplen bagai.Aku tensen betul ngan org mcm ni.Senang cite kaki penyibuk la.Aku punya work,suka hati aku la.Ni dia pun sibuk nak komplen bagai.Aku ni xde la suka krittik work org.PAstu yg aku bengang,org tgk dia mcm bagus tp xde la bagus mane.Pandai plak nasihat org tp diri sendiri xcermin.Hishhhhhhhhhh bengang aku.Bikin aku rase nak lempang2 aje.Ehh dah la,boring aku ngan menda kecik camni.Aku nak pi wat keje la.esok assessment woooooooooooo

Wednesday, January 1, 2014

berakhirnya sebuah hubungan

 
 
tepat jam 12 malam hari ini 1/2 hb Januari 2014
aku dan dia telah ditakdirkan utk berpisah.Berpisah atas kehendak aku dan kerelaan dia.
Alasan yg aku sendiri berikan...
aku tak punya komitmen dgn hubungan ini
aku masih lagi teringat kat dia yg kecewakan aku
aku rasa dia bukan jodoh aku
aku nak nangissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapi dah ada perjanjian...sehingga 15/12/2015 kalau aku xdpt org yg aku nak kawen,aku akan cari dia balik.Eh,boley gitu?hahhah
entahlah.aku blurr skang ni.jiwa kosong