Sunday, June 22, 2014

tolong jangan buat hati aku sakit.Tolonglah!


aku still lagi non-stop stalk dia kat fb.Tak tau camne aku nak berenti stop.Ni dah terjebak plak ngan sorg lagi makhluk yg suka like+komen kat fb dia.Meradang jugak aku bila tau dorg tukar profile pic sama.Eeee merenyam betul la aku tgk.Sakit mata aku.Rase nak maki hamun pun ado.Eh,emo sgt aku ni pehal?Padahal dorg tgh bahagia tu beb.Ciss mcm cilakak aje tau.Kalau la aku ni hati jahat,aku nak je doakan dorg tu serabut.Hishhh gewam plak aku.Sakit hati kitew tau!

Aku masih lagi xleh terima ape yg die penah ckp kat aku ngan ape yg dia wat kat aku skang.Aku sakit tau! sakit hati yg teramat sgt!..bodoh betul la.Ko ckp je la ko tu xnak ngan aku.Reject aku.So,senang aku nak remove ko.Ini x,bg masa la..ape laa.Mcm cilake.hishh mmg cilake lah.Bg aku tersiksa.

Baiklah,aku pun akan buat menda yg same jugak.Aku psyco ko abis2an smpi ko rase diri ko tu mmg tak layak ngan aku.Hina..jijikk tau x.Aku nak deactive fb mase bulan posa ni.Bikin aku sakit mata aje nengoknye.Ala,kalau betul nak ke aku,pandai la carik.Tapi aku still frend ngan dia maybe smpi bulan 9 camtu.pastu aku nak block dia.Biarkan dia gila.hahahahhaha

Kadang2 aku pelik jugak ngan hati aku ni.Ntah pesal aku leh nak sgt ngan org camtu.Budak tu hantu tau x!.Dah tu aku terhegeh2 plak nape.Hishhh gewam sgt!..

Skang ni aku mohon moga Allah swt tarik dia cpt2 dlm hidup aku.Biar aku hidup ngan aman.Kenapaaa lah budak ni muncul dlm hidup aku????kenapa?????kenapa aku diuji mcmni???.Cukup2 la hati aku sakit dulu.Aku sayang diri aku,aku sayang hati aku.Allahhhhhhhhhhhhhhhh

Monday, June 16, 2014

kau kuat

Ya Allah....aku kalah dengan perasaan.Kali ini aku kalah saat aku nak temui kebahagiaan.Sedihnyaa..sebak..serabut.Nak menangis kott.Tapi aku tahan jugak.Sebab?.aku kuat...hati aku kuat.
Memang aku ngaku aku dh mula sukakan dia.Bukan suka je tp dh mula sayang.Aku rindu nak dgr suara dia.Genap seminggu hilang dlm nyata.Hari2 aku stalk dia kt fb.Dah mcm meroyan lak aku ni.Ishhh mcm terhegeh2 pun ada.Kenapa dia xleh terima aku??kenapa???? Dan kenapa bila aku minta kata putus dia gantung aku xbertali?? Ke dia nak jadikan aku spare aje?..kejam tau x.Aku nak sibukkan diri pun aku xtau camne.Aku nak smbung blaja...biar aku sibuk.Buat itu ini...aku nak lari jauhhh...nak nangis!!!!!

Tuesday, June 3, 2014

hati ini milik siapa?


cuti sekolah mmg membosankan.haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..padahal kertas melambak kena tanda tp relek je aku ni.Oh ye skang dah masuk bulan Jun Jun Jun Junnnnnnnnnnn.Takde yg menarik pun melainkan hujung bulan nak sambut posa.Eee xsabar jemah nak tunggu bulan posa.Yela bulan yg paling aman,damai dan tenang.hehh

Oh ye aku nak cerita sikit pasal hati aku ni.Ade la sorg mamat ni dok berkenan kat aku.Kenal kat dlm fb je ponnn pastu beria2 suka kat aku sbb dia kata bila ckp ngan aku dia rase seronok,selesa dan tenang.Sebab itu tiap2 hari dia akan call aku.Aku ni biasala cepat bosan dan cepat perasan.Hahah

So semakin lama aku layan,makin menjadi2 lak mamat ni sampaikan dah ajak kawen dan dia mmg excited ajak aku kawen.Aku pun ape lagi,layan kan aje la padahal dlm hati aku tak ready lg walaupun usia aku lg 2 tahun nak 30 n mak pon dh membebel suh aku kawen.Aku bukan ape,aku lom ready sbb kewangan dan keadaan diri yg bukan sempurna mana pun.So,aku ade sebab ok tp org xkan faham sebenarnya.So cara yg paling mudah a.k.a aku malas nak pk is terimalah seadanya.Cehhh seadanya pun last2 aku yg ngadap tau.

So,cara yang paling mujarab aku doa banyak2 jika dia tu mmg utk aku,baik utk mak abah dan keluarga serta masa depan aku,maka permudahkanlah.Kalau tak,sila pergi jauh2 ye.Aku takde rasa ape pun,ko jgn riso ye.Sebab aku dh nekad utk tidak bercinta lagi.Cukuppplahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Tapi yg membuatkan aku melekat kat dia smpi sekarang ni sbb dia sama profesion ngan aku.Kira aku ni bakal tp dia dh stabil la.Kalau ikut pada diri dia,langsung takde ape yg menarik pun.Hahaha siot je aku ni.Cuma aku respect kat dia sbb dia ni jenis xkesah kerjaya ape pun janji dh suka kan.Mula2 aku ckp keje kilang tp dia xcaye lak.Ciss cisss ciss.Natijahnya aku ckp je la yg mane aku sekarang ni kan.

So aku cerita jugak kat mak n mak ckp pi jumpa dia live dulu.Masalahnye skang ni time tu je la.Dia dok kat pantai timur tu,aku lak kat tengah2 bandar ni.So mmg time clash la even memasing cuti.Aku ni pon takut2 jugak nak jumpa sbb takut kena reject lak.Hahhahaha..Yela,sekali jumpa je pastu hilang.Tak ke kesian tu?padahal dh plan mcm2.hahhhahadoii

Banyak jugak kitaorg plan sampai kan ke hal2 kawen ni.Konon nak tunang kejap la ape laa..hahahha..last2 dia yg excited nak kawen smpi ckp nak tunang lepas raya then kawen bln 12.KeCadburyan apakah?????.Hishhh dia ngat kawen ni senang ke?.Main cekup2 je ape??.Aku pun layankan aje leee.Yg wat aku menyampah tu kalau dia call kan,suara mcm ckp kat dlm selimut.Aku ni pon HAAAAAAAA???? aje le.hahhahaa.Padahal malas nak dengar.Lantak lerrr.

So the prob sekarang ni aku xtau mcmane nak jelaskan keadaan yg sebenar2nya.Hishh bongok tol la.Dibuatnye dia bebetul sesungguh nak kawen ngan aku,mampos! mati kauuuuu!