Monday, March 2, 2015

sendu


Gaji dah masuk.Buat 2 kerja mmg masyukkk a.k.a hamba duit. Tapi nak buat mcmane, duit banyak pun slalu tak cukup.Sebab BOROS.adehhh..kena menabug la cenggini.
Sekarang ni badan aku cpt penat.Balik skola mmg fokus tusyen dan tido.So hubungan dgn dunia luar tu agak terhad apetah lagi dengan Jiha.Dah la jauh pastu masa cukup terhad.Bila aku wassap dia mcm acuh tak acuh aje nak balas dan paling sakit hati dia balas 'OK'..mmg aku rase nak baling je enpon sony tu tp bila pk enpon tu mahal,tak jadi baling.

Sejak2 ni kami berbeza sikit.Masa dh makin limited sbb masing2 sibuk dgn aktiviti sekolah. Dulu rajin jugak Jiha bg mesej gud morning tp lame2 dia bosan dan aku pun bosan dpt mesej sama tiap pagi.Jadi,berdiam diri la bagus.Kesudahnya mmg diam terus.Kdg2 dia tak like pun pic ig aku,mmg tak!.So aku mmg akan delete.Adik dia je rajin like.Ke aku suka kat adik dia?hahahahha

Oooo cite psl kes aku ngan mak dia tu.Aku mmg berani mintak maap kat kak long dia.Dan alhamdulillah ruang itu terbuka sedikit asalkan aku nak pindah dok ulu tmpt jin berjoget tu. Wat the hekkkkkkkk!..ikutkan hati,aku mmg tak nak sbb aku kan gadis urban lagi maju, sabun mandi pon bodyshop (poyooo) ,ape barang sabun fruitale rm2.60 3 ketul plak?.hahahahh..

Seyes aku cakap, aku mmg kekok dok tmpt org.Dah la tiap2 tahun banjir.Aku xdpt bayangkan acane aku nak hidup bila tak mandi, kepanasan, kacau bilau.Haishhhhh...

Aku kan bile jadi kes mak dia tak restu dulu sekarang tidak tu, aku jadi tawar hati plak.Rase mcm tak nak teruskan hubungan ni.Sampaikan aku mcm xde perasaan pun kecuali kesian. Kesian sebab ape?...Hah,aku cite sket psl dia ni.Dia ade tanya sebab ape aku nak kat dia.Aku pun xdpt jawab sebab dlm hati & pikiran aku yg rasional ni cakap...Macamane la aku boley nak kat sorg lelaki yg dah hilang teruna nye dgn keadaan sukarela, dlm darah ade air kencing setan & shabu,playboy dan bunuh org je belum dia buat & kalu dia jumpa blog aku ni mau aku la org 1st dia bunuh.Hahahha...Hahhhh,cane tu?...Padahal org lain dok ckp, Kak Fida ni baik,rajin & comel jugak tapi dpt org mcmtu.Wat the hekkkkkkkkkkkkkkk????

Tapi bg aku, 1 pekara je aku ingat, aku manusia biasa yg banyak kurang contohnye aku tak pandai masak smpi abah pun xnak mkn ape yg aku masak,siap buang dlm tong sampah.Nampak tak kurangnya aku kat situ?sedih dohhhh.

Tapi tu bukan masalah yg besar cuma Jiha tu mmg masalah bg aku.. Aku nak lelaki rajin solat tapi dia malas.Siap nak suh aku ajarkan.Wat the hekkkkkkkkkkkkkkk 2 kali...Aku nak lelaki ajar aku ngaji tapi dia xpandai...wat the hekkkkkkkkkkkkkk 3 kali. Haihhhhh, agaknye Tuhan nak uji aku dgn cara mcmni.Aku pun terkontang kanting, inikan lagi dpt org mcmni. Kdg2 aku pikir, patut nye aku cari org yg betul2 boleh diharap dlm perkahwinan. Dan...........

Ade sorg mamat ni beria nak kat aku.Asik ajak kawen aje.Tabligh tp keje gov. Aku tgk dia mcm bagus la sbb beria nak jumpa family aku tp masalahnye aku baru kenal kot.Gila ape nak trus jd laki.Xkose makkkk...

So,skang ni aku xpasti kitaorg ni cane.Aku cuma tunggu Jiha tinggalkan aku je, itu pun kalu dia rase aku ni membosankan.Aku redho aje.Nak buat camne.Dr mula dh nampak susah,so aku xnak susahkan diri.Cari yg senang dan aku xsuka menda complicated dan lagi satu aku suka pk simple.Kalau tak nak buat, xpayah buat.Simple kan??

2 comments:

Perempuan said...

siapa lah kita nak meminta lebih. Allah tahu apa yg terbaik untuk hamba-Nya kan *senyum

AkuBukanLelaki said...

terima kasih wahai Perempuan.
Sedih.