Wednesday, April 15, 2015

Retak akhirnya...

Perasaan agak kacau bilau sebenarnya tp aku buat2 cool.Tanpa kesal, tanpa airmata dan tanpa dendam akhirnya hubungan tu TERPAKSA dilenyapkan oleh kami.Alkisahnye...
Kos aku xdpt pggilan iv spp.Aku pun pelik padahal kos kami ni mmg wanted tp redhaaa redhaaa redhaaa.Moga ade rezeki lain yg menanti selepas ni dan masih lg menanti utk iv spp tu.Dan ini mengakibatkan keretakan hubungan aku ngan Jiha. Aku tak salahkan dia sikit pun tp aku salahkan mak dia.Cehhh nak jugak cari alasan.hahahhaha...Frust sgt la sbb nama tak naik.Aku yg beria2 last2 xdpt.Cettt...So nak xnak aku bgtau gak Jiha pasal ni.Aku xnak menipu bagai so better terus terang.Dan aku dh agak kesudahannyaa...alasan yg paling win sekali bukan mak dia setakat nak cikgu gov tp nak kroni2 dia jugak.Semangat kenegerian sungguh laa.Aku pun xpaham sebenarnya ngan mak dia mula2 tp lama2aku paham.Kalau aku kat tmpt dia pun aku carik org dekat dan memudahkan hidup aku.Betul dah tu plan mak dia tp dia xtau plan dr Tuhan tu lg baik.So,at last aku xley buat keputusan tp sebenarnya dlm hati aku ni xde rase dah.Mgkn sbb frust xdipanggil iv spp tu kan.So no feel...Cuma aku mmg nak kata putus tu keluar dr mulut dia.Tapi dia xnak putuskan sampaikan kami nak bergaduh kott..dlm wassap jje la.Aku ni jenis xsuka gaduh so aku sendiri yg mintak maaf.What the whatt????.Takpela aku dh dididik supaya jadi pemaaf dan selalu mintak maaf ngan org.So, keputusannya jd mcm dulu.Gantung tak bertali gitu...Mmg sakit jugak hati aku tp kira untung laa.Kesah apaaaa??????..So, dh seminggu lebih jugak langsung tak berhubung tp aku selalu stalk fb dia nengok kot2 dia update menda baru tp xde.Aku dh block dia dlm IG cuma FB je aku biar lame sikit.Sikit hari lagi aku block la dia semua segala.Xnak aku simpan manusia2 camtu dlm hidup aku.Biarlahhh dia pergi jauhh.Aku pun nak menjauhh jugak.Ambuii kemain pic wassap dia.Saje la tu nak menganginkan aku.Geram plak aku.Tapi pehal lak aku nak geram?hahahha memasal je aku ni.Tu laa ade org nak tp aku xnak.Haihhh
Oh ye baru2 ni aku ade kenal sorg ustaz ni.Mula2 saje la aku like2 komen2 fb gitu2 je laa.Pehtu dia pm nak no tepon aku.So aku pon bg lerrr.Mula2 nampak mcm mesra laa tp bile aku bgtau background aku, dia mcm xmau ke aku.Konon aku high taste sgt laaa.Eeee bodoh tau..tp lame2 aku mcm suka lak kat dia ni.Sebabnya dia jawa, hensem, rajin,ustaz plak tuuu..Kira mcm jatuh hati la aku ni kann.Tapi sekadar kawan aje dan aku pun skang malas nak amik tau org camtu.Rase mcm xsesuai dgn jiwa aku.so move on!

2 comments:

Perempuan said...

tanak ustaz tu blh pas kt aku. hahah

AkuBukanLelaki said...

xnak aku rekemen kat sesapa.Perangai mcm hape jee